Saņem jaunumus

Norādiet savu e-pasta adresi!
Norādiet valodu

Atteikties no ziņu saņemšanas

Sistēma «Orphus»
Кļūdа tekstā?
Atzīmējiet un uzspiediet Ctrl+Enter


Jaunumi

OPEN AIR ТRЕNIŅŠ 10. JŪLIJĀ!!!

Mīļie draugi!
 
Kā jau jūs zināt, mūsu skolā notiek ne tikai sociālo deju nodarbības, bet arī  deju un kustības treniņiDetalizētāk par mūsu treniņiem Jūs varat izlasīt šeitšeit un šeit.
 
Šovasar pirmo reizi mēs piedāvājam Open-Air treniņu. Tas būs vienas dienas treniņš svaigā gaisā, kurš notiks sestdien, 10.jūlijā, Jūrmalā, Vaivaru pludmalē.
 
Ņemot vērā to, ka laika apstākļi mūsu valsts teritorijā ir ārkārtīgi mainīgs, mēs gatavojamies diviem variantiem:
 


Pirmais variants – labs laiks :)

Mēs tiekamies Vaivaru pludmalē.

ŠEIT   ir karte tiem, kuri brauks ar mašīnu.
Tie, kuri brauks ar sabiedrisko transportu, karti var apskatīt ŠEIT.

Ja Jūs brauksiet ar vilcienu – jābrauc ar vilcienu, kura atiešanas laiks no Centrālās Stacijas ir plkst. 12:14. Jākāpj ārā stacijā „Vaivari”. Stacijā vilciens pienāk plkst. 12:59. Ja Jums ir zināms, kā līdz Vaivariem nokļūt ar mikroautobusu, lūdzu, padalaties ar informāciju.  Atbraucot Vaivaros, jāiziet pludmalē un tālāk jāiet pa kreisi apm. 200 m. Tur arī būs mūsu smilškaste!  Treniņš notiks no plkst. 14:00 līdz plkst. 20:00. Taču Jūs varat atbraukt arī ātrāk un labi pavadīt laiku.

 
Treniņš dabā
Laiks: no plkst. 14:00 līdz plkst. 20:00
Vieta:  Jūrmala, Vaivaru pludmale
Maksa: 15 LVL
 
Kas ir jāņem līdzi, dodoties uz treniņu dabā: OBLIGĀTI!!!! Cepuri (lakatu vai tml.), krēmu pret ādas apdegumiem, vieglu kreklu (jaciņu vai tml.) ar garām piedurknēm!!!! Jums būs nepieciešams tāds apģērbs, kurā Jūs varētu brīvi kustēties un (ja radīsies vēlēšanās.... un tā noteikti radīsies ) vārtīties smiltīs un zālē. Jūs ļoti labi pārzināt sava organisma īpatnības, tāpēc nodrošiniet sev visu, kas ir nepieciešams veselīgai būšanai pludmalē dienas garumā (t.sk. arī gadījumam, ja pūtīs auksts vējš). Paņemiet līdzi arī dzeramo un ēdamo. Neaizmirstiet, ka Jūs pavadīsiet pludmalē gandrīz visu dienu! :)
 
SVARĪGI! Laika apstākļiem sekosim līdzi ŠAJĀ  tēmā.
 

 

Otrais variants – laika apstākļi NAV paredzēti atpūtai pludmalē.

Šajā gadījumā treniņš notiks zālē E.Birznieka-Upīša ielā 20a, no plkst. 17:00 līdz apm. plkst. 22:00.
 
Treniņiem ir nepieciešams tāds apģērbs, kurā jūs varēsiet brīvi kustēties un pat vārtīties pa grīdu (protams, ja tāda vēlēšanās jums radīsies, un tā noteikti radīsies :)). Apavus varat nevilkt – labāk derēs zeķes, taču vislabāk vispār bez tām :). Paņemiet līdzi arī siltu jaku – tā varētu jums noderēt:), jo treniņi ir ne tikai praktiskās nodarbības, bet arī teorija, kuru mēs klausāmies, sēžot uz grīdas :).
 

Treniņš zālē
Laiks: no plkst. 17:00 līdz apm. plkst. 22:00.
Vieta: E.Birznieka-Upīša iela 20a.
Maksa: 12 LVL.

 

Kā uzzināt, kur tad notiks treniņš?
Ļoti rūpīgi sekot līdzi, lūk, ŠAI    tēmai forumā.
8. vai 9.jūlijā, pamatojoties uz sinoptiķu prognozēm, minētajā tēmā tiks uzrakstīts, kur notiks treniņš. Ja nebūs iespējas ieskatīties skolas mājas lapā, piezvaniet man (Aleksejam) piektdien, 9.jūlijā, vakarā uz tālr. Nr.29162830.
 
Šajā tēmā Jūs varat sarunāt arī to, kā un kādā sastāvā nokļūsiet līdz Vaivariem. Piedāvājums organizēt nokļūšanu „galapunktā” ar Jūsu auto tiek atbalstīts. :) Tas būs gan jautrāk, gan lētāk. Mēs uz pludmali braucam ap plkst. 12:00 no Ziepniekkalna un varam paņemt līdzi 2 cilvēkus. :)
 
Nepārprotami, treniņam OBLIGĀTI ir jāpiesakās iepriekš. Kā vienmēr, atsūtiet mums vēstuli uz info@vivalasalsa.lv ar piezīmi „Open-Air treniņš”, norādot vārdu un tālruņa numuru.
 
 

Uz tikšanos treniņā!!!! :))))))))))

 

 

 

 

 Viva la Salsa