Saņem jaunumus

Norādiet savu e-pasta adresi!
Norādiet valodu

Atteikties no ziņu saņemšanas

Sistēma «Orphus»
Кļūdа tekstā?
Atzīmējiet un uzspiediet Ctrl+Enter


Jaunumi

UNUSUAL CAMP 19-21 MAR

 

 

 

Labdien, mīļie draugi! :)

 

Ļaujiet iepazīstināt jūs ar visneparastāko nometni, kādu mēs jebkad esam organizējuši. Nometnes nosaukums saskan ar tā saturu – „UNUSUAL CAMP”!

 

Ja jūs jau piedalījāties mūsu iepriekš organizētajās nometnēs, tas uzreiz pamanīsiet jaunās nometnes unikalitāti. Ja vēl neesat, tad laipni lūgti šajā neparastajā pasaulē, kur valda visdažādākās cilvēku iespējas, kā arī  tas, ko deja spēj jums sniegt! Un tieciet man, deja spēj sniegt ļoti daudz!

 

Daudzi no jums zina, ka līdzīgās nometnēs mēs mācamies kustēties un dejot neparastā veidā: ar dažādu prakšu un vingrinājumu palīdzību ar vienotu nosaukumu „Brīvās plūsmas deja”. Par šī pasākuma būtību jūs varat izlasīt šeit. Atsauksmes no tiem, kuri jau ir piedalījušies minētajā pasākumā, ir šeit, šeit un šeit. Toties, kā bieži saka, labāk vienu reizi ieraudzīt (un izmēģināt), nekā 100 reizes dzirdēt (un izlasīt).
 
Tieši tāpēc aicinu jūs piedalīties šajā visneparastākajā nometnē, kādu mēs jebkad esam organizējuši – „UNUSUAL CAMP”!

 

Kāpēc tad nometne ir neparasta? Atšķirību ir daudz. Pirmā – nav nekur jābrauc. Mums jau ir skaista, silta, gaiša un mājīga zāle (bez pārspīlējumiem) pašā mūsu pilsētas centrā. Tāpēc aicinu visus izmantot šo iespēju!

 

Līdz ar to šī nometne būs viena no vispieejamākajām (cena arī diezgan draudzīga – par visu nometni jūs varat samaksāt 25 Ls, kas ir ļoti lēti, ņemot vērā piesātinātu programmu).

 

Nometnē notiks gan treniņi (dejas, kuras balstās uz brīvo kustību un improvizāciju un ir vērstas uz to, lai atbrīvotu jūsu ķermeni un celtu dejotprasmes līmeni), gan formālās dejas – dejas, kuru pamatā ir noteikumi, noteiktās kustības un mūzika.

 

Bez iepriekš minētajām „UNUSUAL CAMP” atšķirībām, šī nometne ietver daudzus pasākumus, kuri notiks viena Weekend’a laikā, Šos pasaukumus var sadalīt divās grupās – nodarbības un izklaide. Dažiem pasākumiem (piemēram, treniņiem) zināmu iemeslu dēļ būs ierobežojumi dalībnieku skaitā.

Par visu pēc kārtas...


„UNUSUAL CAMP” pasākumu saraksts
 
Pirmais pasākums notiks piektdien, 19.martā, un tas būs „PLAY NIGHT”. Šo pasākumu esam organizējuši jau divas reizes – tā ir iespēja satikt draugus un paziņas un labi pavadīt laiku šo cilvēku lokā. Pasēdēsim, paklausīsimies mūziku, uzspēlēsim dažnedažādas spēles, uzpīpēsim ūdenspīpi, parunāsim... īsi sakot, patusēsim. Vairāk par PLAY NIGHT, kā arī par līdzīgu vakaru organizēšanas vēsturi varat izlasīt šeit.
 
PIRMĀ DIENA

Piektdiena, 19.marts, vakars

19:00 – 24:00 „PLAY NIGHT” – spēlējam, tusējamies un jautri pavadām laiku :)!


OTRĀ DIENA

Sestdiena, 20.marts, rīts un diena

09:00 – 09:45 Brokastis. Visā nometnes laikā mūs baros ar garšīgiem un veselīgiem ēdieniem.
10:00 – 15:00 Treniņš (deju prakses, kas vērstas uz to, lai jūsu ķermenis kļūtu kustīgāks, dejot prasmīgāks, kā arī uz to, lai tas atbrīvotos no saspringuma un jūs varētu „pārvaldīt” to jaunajā līmenī).
15:00 – 16:30 Pusdienas, fiesta. Laiks paēst, atpūsties un pačalot.
16:30 – 17:20 Valsis*. Treniņu turpinājums: izmēģināsim savu ķermeni citā estētikas veidā, mācamies dejot jaunu deju un izzinām savas dejotprasmes.
* Uzmanību! Šai nodarbībai var pieteikties arī tie, kuri nepiedalās nometnē. Dalības maksa – 3 Ls.
17:30 – 18:20 Afro Dance* - pavisam atšķirīgs ritms, atšķirīga kustību estētika, mācamies mainīt stilu, atbrīvojam savu ķermeni.
* Uzmanību! Šai nodarbībai var pieteikties arī tie, kuri nepiedalās nometnē. Dalības maksa – 3 Ls.
18:30 – 19:00 Vakariņas.

Vakars

20:00 – 24:00 “TARUN-CINEMA” un “UNUSUAL DISCO”

Šie divi pasākumi notiks vienā vakarā – otrs ir pirmā turpinājums, bet abi kopā tie ir nometnes daļa.

 

Par „TARHUN-CINIMA” lasiet šeit. Es tikai gribu piebilst, ka šoreiz mēs skatīsimies filmu, kurā ķermeņa valoda nozīmē vairāk, nekā vārdi. Skatīsimies, kā cilvēki runā pirmajā Pasaules valodā – dejas valodā. Pēc filmas noskatīšanas notiks neparasts tusiņš, kurš līdzās salsas mūzikai ietvers arī „citu mūziku”.

 

Īpatnēja iespēja parādīt, vai jūs spējat izmantot zināšanas salsā, bačatā, ča-čā utt., dejojot atšķirīgas mūzikas pavadījumā (ne salsa, ne bačata, ne arī ča-ča), taču ar savu, atšķirīgu ritmu, melodiju, raksturu un skaistumu. Vai jūs spēsiet dejot šīs mūzikas pavadījumā, vai jūsu ķermenim pietiks dejotprasmes un spēju dejot nevis 1-2-3; 5-6-7; 1-2-... pavadījumā... bet dejot vispār? Citiem vārdiem sakot, vai jūs dejojat? Lūk, šajā neparastajā disenē jūs arī varēsiet atrast atbildes uz iepriekš minētajiem jautājumiem. Šobrīd es cītīgi nodarbojos ar mūzikas atlasi šai disenei. Tāpēc nāciet izmēģināt dažādu mūziku ar savu ķermeni!

 

TREŠĀ DIENA

Svētdiena, 20.marts, rīts un diena

 

09:00 – 09:45 Brokastis.
10:00 – 15:00 Treniņš (apzinātāks darbs ar savu ķermeni, balstoties uz deju praksēm).
15:00 – 16:30 Pusdienas, fiesta.
16:30 – 17:20 Body Movement*. Gatavojam savu ķermeni stilam, attīstām to ar izpētes un atkārtojuma palīdzību.
* Uzmanību! Šai nodarbībai var pieteikties arī tie, kuri nepiedalās nometnē. Dalības maksa – 3 Ls.
17:30 – 18:20 Lambada*. Visi noteikti zina, kā tas skan, daudzi redzēja, kā izskatās pamatkustība, taču ne visi zina, ko vēl var uzdejot šādas mūzikas pavadījumā! Mācamies jaunās dejas pamatus un kārtīgi izdejojamies (šajā dejā jūs atradīsiet daudz kopīgā ar salsu, kā arī daudzus jaunus un interesantus knifus).
* Uzmanību! Šai nodarbībai var pieteikties arī tie, kuri nepiedalās nometnē. Dalības maksa – 3 Ls.
18:30 – 19:00 Vakariņas.

 

Vakars

 

20:00 – 22:30 Tradicionālais Salsa-Tusiņš Salsas Mājā.

 
Cita noderīga informācija par „UNUSUAL CAMP”

Nakšņošana:

Šoreiz jums ir trīs nakšņošanas iespējas:

1) nakšņošana savās mājās (šajā gadījumā nodrošiniet transportu sev un citiem, lai tie, kuriem autiņš ir, varētu aizvest līdz mājām tos, kuriem tas pagaidām nav... Tādējādi šajā nometnē jums būs iespēja iemācīties palīdzēt viens otram).

 

2) nakšņošana Salsas Mājā. Šajā gadījumā jūs gulēsiet uz uzpūšamā matrača. Ja matracis būs jūsu, tad, protams, nekas nebūs jāmaksā. Ja aizņemsities matraci no mums (mums ir tik daudz to matraču, ka noteikti pietiks visiem), tad par tā izmantošanu visā nometnes laikā būs jāmaksā tikai 2 latiņi. Līdzi ņemiet guļammaisu u.tml. Citiem vārdiem sakot, rēķinieties ar pārgājienam līdzīgiem apstākļiem. :)

 

3) ja jums neder iepriekš minētās iespējas, tas jūs varat nakšņot tuvākajā hostelī (10 metru attālumā no Salsas Mājas :))... protams, ja tur būs brīvie numuri. Mēs uzzinājām, ka divvietīgs numurs tur maksā 12 latus par nakti.

 

 

Ēdināšana:
Ņemot vērā to, ka mūsu nometne ir neparasta, arī ēdināšana būs ne visai ikdienišķa. Mēs esam parūpējušies par jūsu veselīgu uzturu un uzaicinājām speciālistu ajurvēdas ēdienu pagatavošanā. Viņš vedīs maltīti pie mums uz Salsas Māju, kurā mēs tos arī ēdīsim. Veselīgs ēdiens ir saskaņots ar mūsu pasākumiem nometnē. Maksa par ēdināšanu par 2 dienām (kopā 6 ēdināšanas reizes) – 10 Ls.

 

 

Dalībnieku skaits nometnē:
Nometnē var piedalīties tikai 30 cilvēki, tāpēc, lūdzu,  nevilcinieties ar reģistrāciju. Piesakieties visi, kuri vēlas piedalīties nometnē. Ja jūs būsiet vairāk, nekā 30, rezervē ir citas iespējas. Lai piereģistrētos, lūdzu, obligāti atsūtiet vēstuli uz e-pasta adresi info@vivalasalsa.lv, norādot šādu informāciju:
1. vārds, uzvārds;
2. klase, ja jūs esiet mūsu skolas audzēknis;
3. tālruņa numurs;

4. ēdīsiet Salsas Maja vai citur.

 

Mēs nepārtraukti sekosim līdzi situācijai, taču, ja jūs nosūtījāt mums pieteikumu un 2-3 dienu laikā nesaņēmāt atbildi, lūdzu, sazinieties ar mums, piezvanot uz tālr. Nr.29162830, lai pārliecinātos, ka jūs esiet pierakstīts kā nometnes dalībnieks. Pieteikšanās ilgs līdz 13.martam.

 

Cenas:

Dalība nometnē maksā 25 Ls :)
Par šo naudu jūs saņemsiet gandarījumu, daudz jaunu iespaidu, un, nepārprotami, iespēju apmeklēt visas nometnes nodarbības, kā arī „PLAY NIGHT”, „TARHUN-CINEMA” un „UNUSUAL DISCO”.
Papildu maksa par ēdināšanu nometnē (par 2 dienām, 6 reizes) ir tikai 10 Ls. :)

 

Maksa par atsevišķiem pasākumiem:
Ja jūs vēlēsieties piedalīties atsevišķās nodarbībās, tas ir iespējams, taču dalība būs tieši atkarīga no nometnes dalībnieku skaita. Lai tiktu atsevišķās nodarbībās, ir noteikti iepriekš jāreģistrējas: tas, kurš pirmais pieteiksies, tas arī tiks! Īsi sakot, mūsu zāle nav no gumijas taisīta :), nevilcinieties! Pieteikumus sūtīt uz e-pasta adresi info@vivalasalsa.lv.

 

Ja jūs nosūtījāt mums pieteikumu un 2-3 dienu laikā nesaņēmāt atbildi, lūdzu, sazinieties ar mums, piezvanot uz tālr. Nr.29162830, lai pārliecinātos, ka jūs tieciet uz izvēlēto nodarbību.

 

1 treniņš – 10 lati (vietu skaits ir ierobežots un ir atkarīgs no nometnes dalībnieku skaita – max 20 cilvēki).

1 ne treniņa nodarbība (valsis, lambada, afro) – 3 Ls.
„PLAY NIGHT” – 1 lats.
„TARHUN-CINEMA” un „UNUSUAL DISCO” – 1 lats.

 

 

Lūk, šādi pasākumu kopums notiks pie mums 19., 20. un 21.martā. Dienas būs piesātinātas gan ar mācībām, gan ar izklaidi un komunicēšanu. Īsi sakot, VIVA LA SALSA „sprāgstošais” kokteilis, kurā treniņi sajaukti ar tradicionālajām dejām, eksotiskās kustības ar dabiskām, izklaidējoties svīstam, mācoties nesaspringstam, komunicējam draudzīgi un priecājamies par dzīvi kopīgi! „...ja jums patīk šī degvīna šķirne, ...”, tad....


ESIET LAIPNI AICINĀTI NOMETNĒ „UNUSUAL CAMP”!!!!!!!!!!!!!! :)

 

 Viva la Salsa