Получать новости

Укажите свой e-mail адрес!
Выберите язык

Отписаться от рассылки

Система «Orphus»
Ошибка в тексте?
Выделите её мышкой и нажмите Ctrl+Enter


Новости

JAM TRAINING “TURN YOUR BODY ON” IEDARBINI SAVU ĶERMENI

 

 

 

Mīļie draugi! :)


Daudzi no jums zina, kas ir treniņi. Kāds, iespÄ“jams, arÄ« nezina. Toties es vÄ“ršos pie katra no jums. Esmu noilgojies. Esmu aizsÄ“dÄ“jies. Es jÅ«tu, ka mans Ä·ermenis tiecās pÄ“c brÄ«vajām kustÄ«bām, tiecās pÄ“c lidojuma, tiecās pÄ“c FREE FLOW DANCE. Tas, par ko es izstāstÄ«šu, es daru, pirmkārt, priekš sevis. Piedāvāju arÄ« Jums izdarÄ«t to priekš sevis. Tā bÅ«s neliela prakse, lai mÅ«su Ä·ermenis nepaliktu stÄ«vs. :) Es jÅ«tu, ka man ir jāizkustina Ä·ermenis, jāiedarbina visas plÅ«smas. Un es zinu un redzu, ka neesmu vienÄ«gais.

 

Visi, kas jÅ«tās lÄ«dzÄ«gi, tiek aicināti uz Ä«su treniņu - Jam Training “Turn Your Body On - „Iedarbini savu Ä·ermeni”. Tie, kas nezina, par ko es runāju, var izlasÄ«t IrÄ«nas rakstu par to, kas ir treniņi un kādam nolÅ«kam tie ir vajadzÄ«gi. SÄ«kāk lasiet šeit. Ja jÅ«s vÄ“laties piedalÄ«ties šajā treniņā, lÅ«dzu jÅ«s iepriekš pieteikties, uzrakstot ziņu uz e-pasta adresi info@vivalasalsa.lv ar atzÄ«mi „Uz treniņu”. Vietu skaits ir ierobežots (zāle nav no gumijas)!

 

Tāpat vÄ“los paziņot, ka plānoju organizÄ“t arÄ« lielo treniņu martā, un lai mÄ“s neieskābtu :), izdomāju, ka bÅ«tu jāorganizÄ“ kāds neliels pasākums drusku ātrāk. “Turn Your Body On” treniņā izmÄ“Ä£ināsim visas bāzes tehnikas, kas efektÄ«vi iedarbojas gan uz Ä·ermeni, gan uz dvÄ“seli. IzmÄ“Ä£ināsim visu no Gabrielas Rott, kā arÄ« kaut ko no manis veidotā.

 

Galvenais uzdevums – „atslÄ“gt” galvu, „iedarbināt” Ä·ermeni, kā arÄ« labi atpÅ«sties. ŠÄ« bÅ«s neliela 2 stundu nodarbÄ«ba, kura bÅ«s piesātināta ar maksimālo prakšu daudzumu un minimālo vārdu skaitu.

 

 

NodarbÄ«bas ilgums – apm. 2 stundas.
Cena - 3 lati.

Datums - pirmdiena, 08.februāris, plkst. 19:30

Vieta - Salsas Māja, E.Birznieka-UpÄ«ša ielā 20a (liela silta skaista un gaiša zāle bez kolonnām vidÅ«) ;)


NOTEIKTI IEPRIEKŠ JÄ€PIESAKÄ€S, uzrakstot ziņu uz e-pasta adresi info@vivalasalsa.lv ar atzÄ«mi „Uz treniņu”. Vietu skaits ir ierobežots.

 

 

Gaidu jūs!

 

 Viva la Salsa