Jaungada nakts 2014!! Casa de la Salsa ar Viva La Salsa!

Jaungada nakts 2014!!

Casa de la Salsa ar Viva La Salsa!

Jaunais Gads ir svÄ“tki, kas apvieno pagātni, tagadni un nākotni, gaišus sapņus un jaunus mÄ“rÄ·us... Ne par velti Jauno Gadu sauc par brÄ«numainu, noslÄ“pumainu, apbrÄ«nojamu, neatkārtojamu un apburošu. MÄ“s sagaidām kārtÄ“jo brÄ«numu, gaišu pasaku, jauno laimi... Un laime ir vienmÄ“r blakus! :)

Mīļie draugi! Vai jÅ«s vÄ“laties sagaidÄ«t Jauno Gadu jautri, labu cilvÄ“ku kompānijā, kā arÄ« dedzinošÄs salsas, skurbinošÄ latīņdžeza, jutekliskās bačatas, uzjautrinošÄs ruedas, karstā zuka, enerÄ£iskās ča-čas un citu deju ritmu pavadÄ«jumā?! Jā?! Tad jums noteikti jāvÄ“ršas pie mums! :)))))))))))

Jaunais Gads nemainīgi mājīgajā atmosfērā un draudzīgajā kompānijā!!!
Dodiet jÅ«su iztÄ“lei iespÄ“ju izpausties un jÅ«s iepriecināsiet ne tikai sevi, bet arÄ« visus pārÄ“jos, „izpušÄ·ojot” Jaungada nakti ar savu izskatu!!!

Jaungada naktī jūs sagaida konkursi, animācijas, mūzika no DJ Joker!!!

Iepriekšpārdošanā pirmās 30 biļetes vai arÄ« lÄ«dz 26.decembrim (skatoties, kas bÅ«s ātrāk) par 5 latiem, lÄ«dz 30.decembrim – 7 lati par visām izpriecām, 31.decembrÄ« – 15 euro!!!! Kā arÄ« neazmirstiet groziņu!!!

MÄ“s no visas sirds novÄ“lam, lai mÅ«su svÄ“tki kļūst arÄ« par jÅ«su svÄ“tkiem, un lai jÅ«su laime, ja tā vÄ“l nav atnākusi, pieklauvÄ“ jÅ«su dvÄ“seles durtiņās tieši šajā Jaungada naktÄ«!!!

Dzīve ir pārāk laba, lai jūs pavadītu to skumjā vienmuļībā un vientulībā! :)
Laimīgu Jauno gadu, mīļie draugi!!! :)
Neaizmirstiet dāvāt apkārtÄ“jiem prieku! Un uz tikšanos 31.12.2013 22:00!!!
Comments
No comments.
Your message
Your name*  
Enter the code that you see on the picture: *  
Your message
*