Atklātā bezmaksas salsas nodarbība iesācējiem! 22.novembrī, plkst. 20:00

Atklātā bezmaksas salsas nodarbība iesācējiem!

22.novembrī, plkst. 20:00

Ja jÅ«s vÄ“laties skaisti kustÄ“ties, apbrÄ«nojami kontrolÄ“t savu Ä·ermeni, labi just mÅ«ziku un partneri, droši justies uz deju grÄ«das, tad salsa ir tā deja ar kuru ir vÄ“rts sākt nodarboties. Latīņamerikas ritmi, karsti partneri, graciozas partneres, mÅ«zika, kura iekustina kājas deju ritmā.

šis kurss ir domāts tiem, kuri sāk pirmos soļus, tādā deju stilā, kā salsa. Ja, jÅ«s nekad neesat dejojuši, bet vÄ“laties uzzināt, kas ir salsa, tad šis kurss ir domāts tieši jums. SajÅ«ti pozitÄ«vas emocijas, kuras var dot pāra deja.

Nododiet tālāk šo ziņu saviem draugiem, par iespÄ“ju atklāt sev valdzinošo salsa pasauli.

Ja jÅ«s vÄ“l neesat sapratuši vai ir vÄ“rts iemācÄ«ties dejot salsu, tad izlasiet šo tekstu story/1278/

Atklātā nodarbÄ«ba, kuras laikā jÅ«s varÄ“siet izbaudÄ«t visus salsas dejas plusus, nodarbÄ«ba notiek 22.novembrÄ«, plkst. 20:00 Kr.Barona iela 25 – 4.

Pieteikšanās: +371 29 162 830 Aleksejs

Комментарии
09.04.2018 07:12Автор: ANITA GERARD
aizdevumu! aizdevumu! aizdevumu!Vai jūs meklējat cienījamu un akreditēta privāta aizdevuma uzņēmums, kas nodrošina aizdevumu par dzīves laikā iespēja.Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ļoti ātri un viegls veids, individuālie aizņēmumi, auto aizdevumi, hipotekāro kredītu, studējošo kredītu, uzņēmuma aizņēmumiem, investīciju aizdevumu, parādu konsolidācijai un daudz ko citu.Ir ticis noraidīts, bankas un citas finanšu iestādes?Jums ir nepieciešams konsolidācijas iegādes kredīts vai hipotēkas kredīts? Nav izskatīsies vairāk mēs esam atnākuši, lai visas savas finansiālās problēmas, pieder pagātnei.Mēs aizdot līdzekļus privātpersonām un uzņēmumiem, kas nepieciešama finanšu palīdzība 2 % apmērā.Nekādas sociālās apdrošināšanas numuru, kas nepieciešams un nav kredīta pārbaude nepieciešama, 100 % garantēta.Es vēlos izmantot šo vidēja jums paziņot, ka mēs nodrošinām drošu un labvēlīgu palīdzību, un mēs būsim priecīgi jums piedāvāt aizdevumu.Tad nosūtiet mums e-pastu: pieteikties aizdevumam (anitagerardloanfirm@gmail.com)
Ваш комментарий
Ваше имя*  
Введите указанный на рисунке код: *  
Текст комментария*