Super-puper Jaungada abonementi

Mīļie draugi,

MÄ“s piedāvājam Jums super-puper Jaungada abonementus par super-puper Jaungada cenām! JÅ«s varat uzdāvināt šo abonementu sev vai draugiem, kas dejo salsu, pat draugiem kuri, pagaidām, nedejo (tikai iepriekš esat parliecināti, ka viņi vÄ“lās izbaudÄ«t, kas ir salsa) MÄ“s piedāvājam Jaungada abonementus katrai gaumei un katram makam:

3 nodarbības - 11 Ls
5 nodarbības - 18 Ls
7 nodarbības - 23 Ls
10 nodarbības - 32 Ls

Nākamajā gadā mÄ“s piedāvāsim Jums daudz jaunu nodarbÄ«bu, tāpÄ“c abonementa iegāde bÅ«s ļoti pamatota. Deja taču ir labākā dāvana pasaulÄ“! Abonementus JÅ«s varat iegādāties jebkurā dienā Casa de la Salsa, sākot ar 17.12.2012. lÄ«dz 13.01.2013.(ja netiks izpārdoti pirms termiņa beigām), taču to skaits ir ierobežots. ŠÄ« abonementa derÄ«guma termiņš sāksies Jaunajā 2013.gadā un beigsies 2013.gada 1.JÅ«nijā.

Steidzieties dāvināt cilvēkiem prieku! Jaungada abonementu skaits ir ierobežots.

Ja JÅ«s uzdāvināsiet šo abonementu cilvÄ“kiem, kas nedejo salsu, viņi varÄ“s izmantot to sākot ar 2013.gada janvāra vai februāra mÄ“nesi, kad tiks veidota jaunā iesācÄ“ju grupa. Jaungada abonementa Ä«pašniekam/-niecei bÅ«s iespÄ“ja apmeklÄ“t, jebkuras Viva La Salsa skolas nodarbÄ«bas (t.sk. treniņus), kur viņš/viņa varÄ“s gan iemācÄ«ties dejot salsu, bačatu, ča-ču, ruedu un citas salsai radnieciskas dejas, gan fiziski un garÄ«gi atpÅ«sties, saņemt milzÄ«gu pozitÄ«vo emociju daudzumu un, visbeidzot, jautri un noderÄ«gi pavadÄ«t laiku jauku un labu cilvÄ“ku kompānijā!!!:)

Priecigus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu!

Ar mīlestību!

Jūsu draudzīgā VIVA LA SALSAs komanda

Комментарии
Комментариев пока нет, ваш будет первым.
Ваш комментарий
Ваше имя*  
Введите указанный на рисунке код: *  
Текст комментария*