Vasaras lielais treniņš 1.jūnijā plkst. 19.00

Vasaras lielais treniņš 1.jÅ«nijā plkst. 19.00

Vasara ir pārsteidzošs laiks, kuru visi gaida. Fantastisks gada laiks, kuru vajag nevis vienkārši nodzÄ«vot, bet gan izbaudÄ«t dzÄ«vojot. Kā vasaru iesāksi, tā arÄ« to pavadÄ«si. Sāksim šo vasaru krāsaini, ar brÄ«vu, mežonÄ«gu, pārgalvÄ«gu treniņu.
Ja JÅ«s man uzprasÄ«siet, kas priekš manis ir vasara, tad es atbildÄ“šu, ka man tā ir brÄ«vÄ«ba, pirmām kārtām brÄ«vÄ«ba un daudzveidÄ«ba. Vasarā tev paveras daudz vairāk iespÄ“ju izbaudÄ«t dzÄ«vi, ko, kur un kā darÄ«t. PersonÄ«gi manÄ« vasarā pamostas iekšÄ“jais zvÄ“rs, brÄ«vs, mežonÄ«gs, kas visu ziemu gulÄ“ja dziļā ziemas miegā un tagad ir pamodies, lai izkustinātu kājeles. Tieši šÄ« iemesla dēļ es, un es domāju, ka ne tikai es, mÄ«lu vasaru. Un tieši šÄda veida treniņš bÅ«s piektdien 1.jÅ«nijā. BrÄ«vs, atvÄ“rts, pilns iespÄ“ju, dažādu aktivitāšu un eksperimentu aicināts. Caur dažādām praksÄ“m mÄ“s attÄ«stÄ«sim savu dejošanas mākslu ( tieši šis ir galvenais treniņu mÄ“rÄ·is) un, kā parasti caur kustÄ«bām mÄ“s ieskatÄ«simies dziļi sevÄ«. Saruna (un arÄ« kustÄ«bas) bÅ«s par brÄ«vÄ«bu, vieglumu, par neatklāto un mežonÄ«go mÅ«sos. PriekšÄ ir vasara un mÅ«su Ä·ermenis ir pelnÄ«jis to pavadÄ«t lokani, uzmundrinoši un daudzveidÄ«gi. Vasara sāksies ar „Vasaras” lielo treniņu.

Kas ir deju un kustības nodarbības?
Deju un kustÄ«bas nodarbÄ«bas (treniņi) - tas ir pÄ“dÄ“jais sasniegums sava Ä·ermeņa attÄ«stÄ«bas mākslā. Ar dažādu prakšu un tehniku palÄ«dzÄ«bu mÄ“s kļūsim elastÄ«gāki, labāk sapratÄ«sim kas un kā tajā kustas. MÄ“s pastradāsim ar koordināciju, vestibulāro aparātu, gaitu, mÅ«su kustÄ«bu vieglumu un gludumu. Un tas viss notiks vieglajā spēļu formātā spÄ“le ar sevi, vai spÄ“le ar citiem veidā.

Labāk nekā es par to raksta tie, kas apmeklÄ“ja tādas nodarbÄ«bas. Ar atsaukumiem un aprakstiem "kas ir trenini" JÅ«s varat iepazÄ«ties šeit.


Kur? Kad?

NodarbÄ«ba notiks piektdien, 1.jÅ«nijā, no plkst. 19:00 lÄ«dz aptuveni plkst. 22:00 Salsas Mājā, Ernesta Birznieka-UpÄ«ša ielā 20a.


Priekš kam?

Es redzu šajās nodarbÄ«bās dziļu jÄ“gu un milzÄ«gu derÄ«gumu kā dejot prasmes, tā arÄ« personalitātes attÄ«stÄ«bā. AttÄ«stÄ«t sevi kā dejotāju vai sevi kā personÄ«bu - tas ir nodarbÄ«bu mÄ“rÄ·is. Tā ir unikālā metode, kā ar brÄ«vas kustÄ«bas plÅ«smas palÄ«dzÄ«bu iemācÄ«ties dejot skaisti un viegli: bez Ä·ermeņa vai dvÄ“seles aizspriedumiem - dabiskas un skaistas kustÄ«bas, kas dāvina prieku. Izrādās, ka to var iemācÄ«ties, taču izdarÄ«t to var ar neparastas un ļoti efektÄ«vas metodes palÄ«dzÄ«bu. Es saskatu šajos treniņos lielisko potenciālu manas dejas attÄ«stÄ«bai. Rakstu, jo pats esmu šÄdu nodarbÄ«bu dedzÄ«gs piekritÄ“js un jau daudzus gadus ne tikai pasniedzu, bet arÄ« piedālos tajos dažādās valstÄ«s pie dažādiem pasniedzÄ“jiem.

Kā pieteikties?

Lūdzam atsūtīt pieteikuma vēstuli uz e-pasta adresi info@vivalasalsa.lv un tajā norādīt treniņa nosaukumu, vai datumu, savu vārdu un obligāti tālruņa numuru. Vietu skaits ir ierobežots.

Kas jāņem līdzi?

Treniņiem ir nepieciešams tāds apģērbs, kurā jÅ«s varÄ“siet brÄ«vi kustÄ“ties un pat vārtÄ«ties pa grÄ«du (protams, ja tāda vÄ“lÄ“šanās jums radÄ«sies, un tā noteikti radÄ«sies :)). Apavus varat nevilkt – labāk derÄ“s zeÄ·es, taču vislabāk vispār bez tām :). Paņemiet lÄ«dzi arÄ« siltu jaku un pledu – varÄ“tu jums noderÄ“t:), jo treniņi ir ne tikai praktiskās nodarbÄ«bas, bet arÄ« teorija, kuru mÄ“s klausāmies, sēžot uz grÄ«das :).

Cik maksā?

Vienas nodarbÄ«bas cena - 9 Ls vai 3 zÄ«modziņi abonementā ;) (iegÅ«tās zināšanas un pieredze ir nenovÄ“rtÄ“jami).

Un visbeidzot...

Gabriella Rot saka: "Dvesele ir dejotājs". Tāpēc cilvēce pastavīgi visos laikos tiecas pēc dejas. Visās kultūrās vienmēr bija vieta dejai. Tas is mūsu dvēseles dabiskais stāvolkis. Uzdejosim patiesi, ar dvēseli...


Uz tikšanos

1.jūnijā




Aleksejs

Комментарии
Комментариев пока нет, ваш будет первым.
Ваш комментарий
Ваше имя*  
Введите указанный на рисунке код: *  
Текст комментария*